Välkommen till CELLE!

Välkommen till CELLE ~ en värld som vi skapar tillsammans! 

CELLE är plats där du kan upptäcka nya vägar, nya människor, och nya äventyr. En portal där du hittar retreater, kurser, work-shops, behandlingar, festivaler, extremsporter, dans, produkter, music och mycket mer. CELLE är samlingsplats för personlig utveckling, spiritualitet, healing, kärlek, hälsa, natur, gemenskap, utmaningar, upplevelser, frihet och livsnjut. En plats där vi skapar vår framtid tillsammans.

Har du något du vill dela med världen? Go for it! Du kan enkelt, och gratis, ladda upp dina events, tjänster och produkter på CELLE, och promota vidare i dina sociala kanaler. Du kan kommunicera med dina deltagare och se hur mycket trafik du har på dina listings. Du lätt hitta fram till nya människor, communities och grupper. 

Som användare kan du kan utforska vad som händer i dina krokar, eller upptäcka nya möjligheter. Genom CELLE kan du kontakta organisatörerna och boka direkt med dem, utan extra kostnader för att du använder CELLE portalen. Lämna gärna ett omdöme efter du har haft en upplevelse och stötta de människor du resonerar med.

Har du funderat på att starta en ny kurs eller anordna en festival till sommaren? CELLE är det perfekta stället att dela med likasinnade och komma i kontakt med nya människor. Tillsammans skapar vi en värld byggd på kärlek, omsorg, närvaro och livsnjut.

Har du känt något inom dig som är ur balans? Här kan du finna människor som förmedlar uråldrig kunskap, lika väl som moderna verktyg, som kan hjälpa dig balansera kropp, själ och sinne, öppna upp till din medfödda kraft, återfå din sanna styrka, och veckla ut dina vingar. Hitta människor som kan hjälpa oss att komma ihåg att vår jord ursprungligen var tänkt att vara en rolig, kreativ plats där själar inkarnerar i fysiska former för att skapa, älska, leka, leva i glädje, medkänsla, ett med naturens element och alla varelser.

Vi glädjer oss åt möjligheten att skapa tillsammans dig! Projektet föddes i Portugal i februari 2022, när vi (Celestine och Joao) träffades på ett Shamanic Medicine Retreat, som du finner under Retreats, kurser & festivaler, och fann att deras visioner om framtiden gick hand i hand. En spännande och snabb utveckling har följt och det spritter i oss med drömmar och visioner om framtiden. 

Har du idéer som du vill bolla med oss så tveka inte! Dina tankar och återkoppling är ovärderlig för att kunna fortsätta utveckla CELLE. Hör av dig till [email protected]

Vi skapar detta tillsammans!

Kärlek & Livsnjut, 

CELLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Archives

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites