Hjärtats kraft & globala inverkan

De flesta vet säker hur det känns att vara i ett tillstånd av harmoniskt flöde, när hjärta, hjärna och känslor samarbetar, och vi känner en genuin kontakt med vår omgivning. Ofta händer detta utan att vi vet varför, men vore det inte underbart om vi kunde producera fram detta tillstånd själva? Forskning från The HeartMath Institute visar att detta är möjligt. Vi kan lära oss att aktivera, och bibehålla, ett positivt energiflöde mellan hjärta och hjärna. Forskningen visar att hjärtat är en portal till vår naturliga, intuitiva intelligens. Den inre rösten.

Hjärtats naturliga elektromagnetiska energi knyter oss samman, bokstavligen talat. Till varandra, och till kollektivet. Till moder jord. Vi bidrar alla med vår egen unika vibration till det kollektiva elektromagnetiska fältet, baserat på våra tankar, känslor, och interaktioner.

HeartMath’s Global Coherence Initiative bjuder in till ett samarbete världen över för att stärka jordens elektromagnetiska fält och på så sätt förbättra våra liv på otaliga plan och tillsammans skapa en bättre värld. 

HeartMaths forskning förklarat

The Global Coherence Initiative https://www.heartmath.org/gci/

The HeartMath Institute – information om forskningen, gratis utbildnings material, etc https://www.heartmath.org/

Hjärtats kraft är oändlig, kan du känna och höra det bulta? Testa lägga en hand på ditt hjärta och säg hej. Känn hur det känns att medvetet söka dess kontakt. Ett enkelt sätt att aktivera ditt hjärta på. Säg bara hej. Det kan förändra hela din dag, med potential att förändra hela ditt liv. Är du redo? 

Med kärlek, CELLE 

   
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Archives

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites