Så här använder du CELLE

  • Home
  • Så här använder du CELLE

 

Notera: I mobil versionen så syns inte knappar som nämns högst upp på sidan som det gör i webb versionen. I mobil versionen hittar du knapparna längst ner på din skärm i en vit rad. Där klickar du på den gröna gubben för att logga in.

Som besökare och sökare

Om du vill skapa ett konto, klicka ”Logga in” och följ instruktionerna. När du är inloggad kan du skriva meddelanden till organisatörerna, lämna omdöme och spara dina favoriter. Klickar du på din dashboard kan du se över dina notifikations inställningar. För att se din dashboard och dina favoriter håller du musen över ditt namn/konto på toppen av sidan så kommer det upp som val. Du kan även browsa fritt utan att skapa ett konto.

Om du vill dela dina erbjudande som företag eller privat person

Du kan enkelt dela dina tjänster, upplevelser, kurser, produkter, ja du kan helt enkelt dela allt du vill!

Du skapar ett konto genom att klicka ”Logga in” så kan du klicka vidare på ”Dela ditt erbjudande” för att skapa din listing. Du kan skapa ett obegränsat antal listings under obegränsad tid.

Första steget är att välja en övergripande kategori:

Retreats, kurser, & festivaler

Klasser & workshop

Upplevelser, behandlingar & produkter

Känner du att ditt erbjudande inte passar in i någon av dessa så är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] så kan vi guida dig, eller välja den kategori som du känner ligger närmast.

Du fyller i och svarar på frågorna, lägger upp bilder etc, för att skapa din listing.

TAGS (e.g yoga, massage, dans) – det är mycket viktigt att du väljer tags för detta är huvudsättet som besökarna filtrera och söker med. Om du känner att det fattas en Tag så hör av dig till [email protected] så lägger vi till den, så kan du addera till den efteråt.

Du kan lätt gå tillbaka om du känner att du vill ändra något du har fyllt i tidigare innan du publicerar ditt erbjudande. Du kan även efter du publicerat ditt erbjudande göra ändringar genom att gå till din dashboard och klicka på Listings som finns till i menyn till vänster eller om du scrollar ner lite under din statistik. Under din Dashboard kan du se dina meddelanden, se över dina notifikations inställningar, se din statistisk etc.

Din listing kommer skickas in för review och bli godkänd inom 24 timmar, när den är godkänd kommer den synas på hemsidan. Innan dess syns den inte.

Du kan hoppa mellan att vara inne privat eller som företag inne på din dashboard.

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Sign in

Send Message

My favorites